Levering

Materialefabrikken leverer slibematerialer, efterbehandling og udstyr til hele Danmark. Vi har dag til dag-levering, så bestiller du inden kl. 13 på en hverdag, sender vi din pakke samme dag, så du allerede kan have dine materialer i hænderne den efterfølgende hverdag. Og med mulighed for levering til pakkeshop eller erhvervsadresse giver det dig også ekstra fleksibilitet og frihed, så du kan få dine varer, når du har brug for dem.

På vores side med ofte stillede spørgsmål har vi samlet en masse spørgsmål og svar om fragt/levering og meget andet i forbindelse med dit køb hos Materialefabrikken. Her kan du finde svar på mange spørgsmål – og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du fortsat har spørgsmål.

Gode grunde til at handle hos Materialefabrikken

Der er flere gode grunde til at købe slibematerialer, efterbehandling og udstyr til dine gulvopgaver hos Materialefabrikken:

  • Dag til dag-levering
  • Fleksible leveringsmuligheder
  • Levering i hele Danmark
  • Mulighed for fri fragt
  • Følg din ordre fra start til slut

Dag til dag-levering

Hos Materialefabrikken vil du opleve hurtig levering af dine produkter. Vi har dag til dag-levering (GLS Erhverv/GLS Pakkeshops) på ordrer, der laves inden kl. 13 på hverdage – så kan du have dine produkter i hænderne allerede den efterfølgende hverdag. Vi anbefaler altid, at du bestiller i god tid.

Fleksible leveringsmuligheder

Materialefabrikken tilbyder fleksible leveringsmuligheder, så du kan vælge den leveringsmetode, der passer bedst for dig. Det gælder levering til GLS pakkeshop eller til erhvervsadresser med GLS erhverv og Danske Fragtmænd.

Danske Fragtmænd
Levering på 2-3 hverdage (vi anbefaler, at du bestiller i god tid). Pallelevering direkte på din firmaadresse. Vi anbefaler Danske Fragtmænd, hvis du skal købe både slibematerialer, efterbehandlinger og tilbehør, da du kan få FRI FRAGT. Det er vigtigt, at du er klar til modtagelse af pallen, da der ellers pålægges et gebyr, da fragtmanden skal komme igen dagen efter. Eventuelt kan pallen stilles uden underskrift, hvis dette tilføjes som bemærkning til ordrebestillingen.

GLS Erhverv
Dag til dag-levering på hverdage ved bestilling inden kl. 13 (vi anbefaler, at du bestiller i god tid). Levering af mindre pakker direkte på din firmaadresse. Levering fra 69 kr. Vi anbefaler GLS Erhverv, hvis du køber materialer ind til 1-5 gulvopgaver.

GLS Pakkeshop
Dag til dag-levering på hverdage ved bestilling inden kl. 13 (vi anbefaler, at du bestiller i god tid). Levering af mindre pakker til selvvalgt GLS-pakkeshop. Levering fra 69 kr. Vi anbefaler GLS Pakkeshop, hvis du køber materialer ind til 1-5 gulvopgaver.

Levering i hele Danmark

Materialefabrikken leverer til kunder i hele Danmark.

Mulighed for fri fragt

Alle kunder hos Materialefabrikken får de samme lave priser, uanset hvilke og hvor mange produkter der købes. Afhængig af størrelsen på din ordre, er det dog også muligt at få gratis fragt. Det kan ske med levering på palle fra Danske Fragtmænd ved ordrer med slibematerialer for over 5.000 kr.

Ved ekstraordinære tilbud tilbydes FRI FRAGT ikke.

Der gives ikke FRI FRAGT til postnumrene 3700-3790, 5960-5985, 6720-6720, 7884-7884, 8305-8305, 9940-9940

Følg din ordre fra start til slut

En af fordelene ved at oprette en konto hos Materialefabrikken er, at du kan se dine nuværende og tidligere ordrer. Når du bestiller hos os, får du også tilsendt en SMS og mail med et trackingnummer, som du kan indtaste på GLS’ hjemmeside, så du kan du følge din ordre.

DET SIGER VORES KUNDER

Gør som +100 andre gulvfirmaer i Danmark og få store besparelser på dine gulvmaterialer – køb online hos Materialefabrikken.

Vil du være en af vores glade kunder?

GulvKanonen
Vi holder meget øje med udgifterne til vores materialer og prøver at holde dem nede, uden at det går udover kvaliteten.

BeKa Gulvservice
Jeg fik mine materialer allerede dagen efter, jeg havde bestilt. Så leveringen gik meget hurtigere, end jeg havde forventet.

BB Gulv og Maler
Til de priser havde jeg nok en smule tvivl om kvaliteten, men alle materialer var identiske med dem jeg købte hos min grossist, så alt er perfekt.

Denis Gulvteknik
Jeg har sparet mange penge på mine materialer ved at købe hos Materialefabrikken. De har ikke kun lave priser, men også billig fragt.

Hurtig og fleksibel levering i hele landet

Materialefabrikken leverer dagligt slibeprodukter og service til gulvslibningsfirmaer i hele landet. Vi samarbejder med nøje udvalgte landsdækkende logistikvirksomheder, så vi kan levere med kurér, til pakkeshops eller til erhvervsadresser. For dig betyder det hurtig og fleksibel dag-til-dag-levering i hele landet.

Vi ved, at tid er penge. Vi ved også, at du ikke ønsker at bruge dyrebar tid på at købe materialer i en fysisk butik inden for butikkens åbningstid. Når du køber materialer hos os, kan du derimod fortsætte arbejdet, mens din ordre er på vej. Og det sparer dig tid og penge.

Skriv til os

Opret konto