En leverandør du kan regne med

Hos Materialefabrikken får du professionelle slibematerialer og efterbehandling til en fast, lav pris. Vi har mange års erfaring fra branchen – derfor kan du stole på os og vores produkter.

Se produkter

Nemt. Enkelt. Billigt.

Hos Materialefabrikken ønsker vi at gøre det nemt, enkelt og billigt for virksomheder at købe slibematerialer og efterbehandling i professionel kvalitet.

Vi sælger til gulvslibningsfirmaer i hele landet, der ønsker god kvalitet for pengene. Med mange års erfaring i branchen er vi specialister i salg af slibematerialer og efterbehandling til erhvervsopgaver. Og vores kunder finder man i hele landet; fra små selvstændige til større virksomheder. Materialefabrikken er nemlig for alle, der ønsker at købe slibematerialer til professionel brug.

Se vores udvalg

Nem og enkel bestilling

Bestil nemt dine produkter på kun få minutter.

Hurtig levering i hele Danmark

Dag-til-dag-levering til pakkeshops og erhvervsadresser i hele Danmark.

Slibematerialer til erhvervsbrug

Slibematerialer og efterbehandling i professionel kvalitet.

Faste, lave priser

Fast, lav pris på dine mest brugte materialer.

Høj kvalitet til en god pris – hver gang

På materialefabrikken.dk finder du slibematerialer og -tilbehør i høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Vores fokus er nemlig ikke at tjene mest muligt – men derimod at gøre det så nemt, enkelt og billigt som muligt for dig at købe de slibematerialer, du bruger mest.

Hos Materialefabrikken ønsker vi at gøre køb af slibematerialer, sliberedskaber og andet slibetilbehør endnu mere lettilgængeligt, end det tidligere har været. Derfor har vi dag-til-dag-levering i hele landet. Og med døgnåbne afhentningslokationer flere steder i landet er det endda muligt for dig at hente dine materialer 24/7 – præcis når du har brug for dem.

Se vores udvalg

Du får glæde af vores erfaring

Foretrækker du at købe dine slibematerialer fra specialister med mange års erfaring? Fra nogen, der forstår dit behov for kvalitetsprodukter man kan regne med? Og til en god pris, som giver endnu mere værdi for pengene? Så er Materialefabrikken det rette sted for dig.

Vi har stor erfaring fra slibefaget og kender branchen ud og ind. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er at kunne købe professionelle slibematerialer til en god pris – når man skal bruge dem. Og det er netop, hvad vi ønsker med Materialefabrikken. At du kan købe dine mest brugte slibematerialer til en fast, god pris og have dem til rådighed, når det passer dig.

Se vores udvalg

Se videoen om vores service

Nem bestilling. Hurtig levering.

Det er nemt og enkelt at købe slibematerialer og efterbehandling hos Materialefabrikken. Og med dag-til-dag-levering i hele landet har du dine materialer senest den efterfølgende dag.

Bestil dine varer nu

DET SIGER VORES KUNDER

Gør som +100 andre gulvfirmaer i Danmark og få store besparelser på dine gulvmaterialer – køb online hos Materialefabrikken.

Vil du være en af vores glade kunder?

GulvKanonen
Vi holder meget øje med udgifterne til vores materialer og prøver at holde dem nede, uden at det går udover kvaliteten.

BeKa Gulvservice
Jeg fik mine materialer allerede dagen efter, jeg havde bestilt. Så leveringen gik meget hurtigere, end jeg havde forventet.

BB Gulv og Maler
Til de priser havde jeg nok en smule tvivl om kvaliteten, men alle materialer var identiske med dem jeg købte hos min grossist, så alt er perfekt.

Denis Gulvteknik
Jeg har sparet mange penge på mine materialer ved at købe hos Materialefabrikken. De har ikke kun lave priser, men også billig fragt.

Hurtig og fleksibel levering i hele landet

Materialefabrikken leverer dagligt slibeprodukter og service til gulvslibningsfirmaer i hele landet. Vi samarbejder med nøje udvalgte landsdækkende logistikvirksomheder, så vi kan levere med kurér, til pakkeshops eller til erhvervsadresser. For dig betyder det hurtig og fleksibel dag-til-dag-levering i hele landet.

Vi ved, at tid er penge. Vi ved også, at du ikke ønsker at bruge dyrebar tid på at købe materialer i en fysisk butik inden for butikkens åbningstid. Når du køber materialer hos os, kan du derimod fortsætte arbejdet, mens din ordre er på vej. Og det sparer dig tid og penge.

Skriv til os

Opret konto